Ξεκίνησαν οι βουτιές με το «ΚΑΠΗ και Θάλασσα»

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Ξεκίνησαν οι βουτιές με το «ΚΑΠΗ και Θάλασσα»

14 Ιουλίου 2022

Ξεκίνησαν οι βουτιές με το «ΚΑΠΗ και Θάλασσα»

Καθημερινές, ημερήσιες εκδρομές στη θάλασσα της Χαλκιδικής για μέλη –και όχι μόνο- των ΚΑΠΗ του δήμου Νεάπολης-Συκεών

Οι εγγραφές συνεχίζονται

Μαγιό, γυαλιά, αντηλιακά, καπέλα και το καλύτερό τους χαμόγελο φόρεσαν ξεκινώντας την περασμένη Δευτέρα για τις καθημερινές, ημερήσιες εκδρομές στη θάλασσα της Χαλκιδικής, τα μέλη –και όχι μόνο- των ΚΑΠΗ του δήμου, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΚΑΠΗ και Θάλασσα», που διοργανώνει και πάλι, μετά από τριετή αποχή λόγω του κορωνοϊού, το Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του δήμου Νεάπολης-Συκεών.


Για τρεις εβδομάδες, από τις 11 έως τις 29 Ιουλίου, οι συμμετέχουσες και συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν καθημερινά τις βουτιές τους στη θάλασσα των Φλογητών της Χαλκιδικής, με συνοδεία δύο φυσιοθεραπευτών, νοσηλεύτριας, εκπροσώπων των μελών των ΚΑΠΗ, αλλά και δύο συνοδών με γνώσεις Α΄ Βοηθειών. Όσες και όσοι λαμβάνουν μέρος στο Πρόγραμμα, μεταφέρονται το πρωί στις 8 από τα κατά τόπους ΚΑΠΗ στην παραλία των Φλογητών, και επιστρέφουν στη 1 μετά το μεσημέρι με λεωφορεία που έχει μισθώσει για αυτό το σκοπό ο δήμος Νεάπολης-Συκεών.


Με τις εγγραφές να αυξάνονται συνεχώς, οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και αιτήσεις, μπορούν να επικοινωνούν με τα κατά τόπους ΚΑΠΗ του δήμου.

Το πρόγραμμα:

Α΄ περίοδος: 11-15 Ιουλίου

Β΄ περίοδος: 18-22 Ιουλίου

Γ΄ περίοδος: 25-29 Ιουλίου


Οργανώνονται οι εκδρομές του φθινοπώρου


Παράλληλα, με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψαν οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες και των επτά γκρουπ που έλαβαν μέρος στις πενθήμερες καλοκαιρινές εκδρομές του ΔΚΚΠΑ που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο στο Πόρτο Χέλι, Ύδρα, Σπέτσες, Ναύπλιο και Ερμιόνη.


Παράλληλα, δεν έχει σταματήσει η διαδικασία οργάνωσης για το πρόγραμμα των 4ήμερων εκδρομών που έχουν προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβρη (8 γκρουπ θα εκδράμουν στην Αιδηψό και τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο) και για τον Οκτώβρη (7 γκρουπ από 1-23/10 με προορισμό τη Βέροια και την Παναγία Σουμελά). Οι εγγραφές για αυτές τις εκδρομές θα ξεκινήσουν μετά τις 15 Αυγούστου.