Ο δήμος Νεάπολης-Συκεών σαλπάρει στο 10ο Sail For Pink

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Ο δήμος Νεάπολης-Συκεών σαλπάρει στο 10ο Sail For Pink

20 Σεπτεμβρίου 2022

Ο δήμος Νεάπολης-Συκεών σαλπάρει στο 10ο Sail For Pink

Ηχηρό μήνυμα ζωής για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, αφιερωμένο στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά

Ξεκίνησαν σήμερα ατομικές και ομαδικές Δηλώσεις Συμμετοχής για την Ομάδα του δήμου

Με σύνθημα «Ο Καρκίνος του Μαστού μπορεί να ΝΙΚΗΘΕΙ, αρκεί να διαγνωστεί έγκαιρα!», ο δήμος Νεάπολης-Συκεών δημιουργεί τη δική του Ομάδα που θα λάβει μέρος στο 10ο Sail For Pink, στηρίζοντας τη μεγαλύτερη εκστρατεία στη Βόρεια Ελλάδα για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου μαστού, και το Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης.


Όλη η προσπάθεια και η συμμετοχή του δήμου Νεάπολης-Συκεών είναι αφιερωμένη στη μνήμη της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά και τον προσωπικό της θαρραλέο αγώνα απέναντι στον καρκίνο, για τον οποίο μίλησε ανοιχτά, προκειμένου να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τις γυναίκες στον προσυμπτωματικό έλεγχο, προτρέποντάς τες να μην φοβούνται.


Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών και το Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του δήμου, συμπράττουν, ενώνουν τις δυνάμεις τους και καλούν μικρούς και μεγάλους να λάβουν μέρος στη διοργάνωση, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ζωής, τιμώντας, παράλληλα, την Φώφη Γεννηματά. Όπως σημειώνουν οι υπεύθυνοι «Η συμμετοχή όλων μας έχει δύναμη. Σας περιμένουμε όλες και όλους να δημιουργήσουμε την πολυπληθέστερη ομάδα την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, στις 10 π.μ. στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, σε έναν περίπατο ζωής, και να γιορτάσουμε μαζί τη σπουδαιότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης».


Το κόστος συμμετοχής είναι 6€ για το Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης και περιλαμβάνει ως δώρο συλλεκτικά T-shirts ή βραχιόλια «Sail for Pink».


Δηλώσεις Συμμετοχής:

Για ατομικές ή ομαδικές Δηλώσεις Συμμετοχής στην Ομάδα του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν:

-- Να στείλουν e-mail στο symbouleutikos.sykies@n3.syzefxis.gov.gr ή

-- Να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2313313151

Πληροφορίες:

-Τοποθεσία: Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης (άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου)

-Ημερομηνία: Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, ώρα 10 π.μ.

-Κόστος συμμετοχής: 6€ για το Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης και δώρο το T-shirt ή το βραχιολάκι

Φωτογραφίες