Ενημερωτική εκδήλωση στο δήμο Νεάπολης-Συκεών για τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης και το νέο ασφαλιστικό

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Ενημερωτική εκδήλωση στο δήμο Νεάπολης-Συκεών για τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης και το νέο ασφαλιστικό

23 Ιανουαρίου 2024

Ενημερωτική εκδήλωση στο δήμο Νεάπολης-Συκεών για τις προϋποθέσεις  συνταξιοδότησης και το νέο ασφαλιστικό

Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στη Νεάπολη δύο νομικοί σύμβουλοι του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ θα ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους

Λίγες ημέρες μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου Jobday στο οποίο περισσότεροι από 600 συμπολίτες μας αναζήτησαν μία ευκαιρία εργασίας και μαθητές λυκείου ήρθαν σε επαφή με την ουσία του επαγγελματικού προσανατολισμού, το τμήμα Απασχόλησης, Επαγγελματικού προσανατολισμού, Εθελοντισμού και Προαγωγής της υγείας του δήμου Nεάπολης-Συκεών διοργανώνει μία σημαντική εκδήλωση νομικής πληροφόρησης για όλους τους ασφαλισμένους και ειδικά όσους βρίσκονται κοντά στη σύνταξη.


Η ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Οι προϋποθέσεις συνταξιοδότησης και οι αλλαγές στο ασφαλιστικό» θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας (ΙΝΕ) της ΓΣΕΕ την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του δήμου Νεάπολης- Συκεών (Ελ. Βενιζέλου 125, 3ος όροφος).


Από τις 13:00 ως τις 15:00 δύο εξειδικευμένοι νομικοί σύμβουλοι του Ινστιτούτου θα αναλύσουν τις αλλαγές στο ασφαλιστικό, θα μιλήσουν για τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης και στη συνέχεια θα απαντήσουν σε ερωτήματα του κοινού.


Το πρόγραμμα


13:00 Χαιρετισμός δημάρχου Νεάπολης- Συκεών Σίμου Δανιηλίδη


13:10 Οι νομικοί σύμβουλοι του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Χρήστος Θανασουλόπουλος και Άντα Σταμάτη αναφέρονται στις αλλαγές στο ασφαλιστικό, προϋποθέσεις συνταξιοδότησης και απαντούν σε εξατομικευμένα ερωτήματα του κοινού.


Είσοδος δωρεάν