Χωρίς ραντεβού και με σειρά προτεραιότητας: Νέος γύρος εμβολιασμών σε ΚΑΠΗ του δήμου Νεάπολης-Συκεών

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Χωρίς ραντεβού και με σειρά προτεραιότητας: Νέος γύρος εμβολιασμών σε ΚΑΠΗ του δήμου Νεάπολης-Συκεών

11 Ιανουαρίου 2022

Χωρίς ραντεβού και με σειρά προτεραιότητας: Νέος γύρος εμβολιασμών σε ΚΑΠΗ του δήμου Νεάπολης-Συκεών

Την Τετάρτη 12 και την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ σε Άγιο Παύλο και Πεύκα

Και δωρεάν προληπτικά Rapid Test αύριο Τετάρτη 12 Ιανουαρίου στη Δ.Ε. Πεύκων

Με έναν νέο κύκλο πραγματοποίησης εμβολιασμών, τον τρίτο κατά σειρά, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, σε συνεργασία με την 3η ΥΠΕ, συνεχίζει τον αγώνα και τις παρεμβάσεις του για τον εμβολιασμό της κοινωνίας και την ενίσχυση του τείχους ασφάλειας και προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού COVID-19.


Για τρίτη φορά, Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ θα βρεθούν από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα στα Δημοτικά Ιατρεία ΚΑΠΗ του δήμου, και συγκεκριμένα στο Γ΄ ΚΑΠΗ Αγίου Παύλου και στο ΚΑΠΗ Πεύκων για τον εμβολιασμό των πολιτών με εμβόλιο Pfizer. Έτσι, δίνεται η ευκαιρία στους πολίτες να εμβολιαστούν χωρίς ταλαιπωρία αφού η διαδικασία θα εξελιχθεί χωρίς ραντεβού και με σειρά προτεραιότητας.


Οι πολίτες που σκοπεύουν να προσέλθουν και έχουν ήδη προγραμματισμένο ραντεβού μέσω της ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας, παρακαλούνται πρώτα να ακυρώσουν το προγραμματισμένο ραντεβού τους, για διευκόλυνση του συστήματος. Συγκεκριμένα οι εμβολιασμοί θα γίνουν:


► ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 // 9 π.μ.-5 μ.μ.

Γ΄ ΚΑΠΗ Αγίου Παύλου

Λεωφόρος ΟΧΙ 2, Άγιος Παύλος


► ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 // 9 π.μ.-5 μ.μ.

ΚΑΠΗ Πεύκων

Ειρήνης 19, Πεύκα


Για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας σημαντική θα είναι και πάλι η συμβολή του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΔΚΚΠΑ), το οποίο θα θέσει και πάλι στη διάθεση του ΕΟΔΥ έναν ιατρό και μια νοσηλεύτρια για την υποστήριξη της διαδικασίας, όπως επίσης και όχημα μετακίνησης των στελεχών των Κινητών Μονάδων.


Να σημειωθεί ότι κατά τους δύο προηγούμενους κύκλους εμβολιασμών στα Δημοτικά Ιατρεία των ΚΑΠΗ του δήμου πραγματοποιήθηκαν συνολικά 310 εμβολιασμοί πολιτών.


Παράλληλα, αύριο Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι (rapid test) για τον Covid 19 στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος Πεύκων από τις 9 έως τις 3.