Η Χρυσή Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Παγκράτιο Αγγελική Κρουσταλούδη θα συμμετέχει σε δωρεάν πρόγραμμα αυτοάμυνας του δήμου

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Η Χρυσή Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Παγκράτιο Αγγελική Κρουσταλούδη θα συμμετέχει σε δωρεάν πρόγραμμα αυτοάμυνας του δήμου

27 Νοεμβρίου 2023

Η Χρυσή Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Παγκράτιο Αγγελική Κρουσταλούδη θα συμμετέχει σε δωρεάν πρόγραμμα αυτοάμυνας του δήμου

Σκοπός να ενταχθεί δωρεάν σε όλα τα σχολεία του δήμου, ΚΑΠΗ, συλλόγους γυναικών και ΑΜΕΑ ,το δικαίωμα και η γνώση για αυτοπροστασία

Χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης, με δύο, μάλιστα, χρυσά μετάλλια στις αποσκευές της, και ως αθλήτρια και ως προπονήτρια, επέστρεψε από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου στην Λιθουανία, η Αγγελική Κρουσταλούδη.


Με μία μακρά λίστα επιτυχιών, διακρίσεων και μεταλλίων στο ενεργητικό της, η Αγγελική, ως μέλος της εθνικής ομάδας, συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου αθλήματος στη Λιθουανία (17 - 21 Νοεμβρίου 2023) και κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία ημιεπαφής. Παράλληλα, ως προπονήτρια των karatekids και της πρωταθλήτριας Ελλάδας και μέλους της Εθνικής ομάδας Αναστασίας Πεχλιβανίδου συνόδευσε την αθλήτριά της που κατέκτησε την πρώτη θέση και χρίστηκε και αυτή πρωταθλήτρια Ευρώπης.Η Αγγελική Κρουσταλούδη, μέλος της Εθνικής Ομάδας Καράτε, έχει διακριθεί ως χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης Καράτε 2015, χρυσή και ασημένια Βαλκανιονίκης Καράτε, Gold medal Open Karate world cup 2000, Μεσογειακό Πρωτάθλημα 2001, πανελλήνια πρωταθλήματα καράτε και open MartialArts championships.


Κάτοικος Συκεών από το 1993, έζησε στη συνέχεια για χρονιά στην Αμερική και στην Αυστραλία και επέστρεψε πριν από 6 χρόνια στις Συκιές, όπου διαμένει μόνιμα με την οικογένεια και τα 3 παιδιά της. Είναι απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας και μουσικός, εγκεκριμένη προπονήτρια και διδάσκουσα αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας στα σχολεία της Β. Ελλάδος και εργάζεται ως προπονήτρια καράτε και sports musical trainer.


Στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφια σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Συκεών με την παράταξη του δημάρχου Σίμου Δανιηλίδη και όπως σημειώνει «κοινός σκοπός με τον δήμαρχο είναι να ενταχθεί δωρεάν σε όλα τα σχολεία του δήμου μας, ΚΑΠΗ, συλλόγους γυναικών και ΑΜΕΑ ,το δικαίωμα και η γνώση για αυτοπροστασία καθώς και στα ιδρύματα προσχολικής αγωγής η Μουσικοκινητική αυτοάμυνα-Antibuing system, με στόχο την ενίσχυση της αυτοπροστασίας σε όλες τις ηλικίες».Δωρεάν Πρόγραμμα Αυτοάμυνας για παιδιά και γυναίκεςΟ στόχος αυτός φτάνει στην υλοποίησή του με την έναρξη δωρεάν Προγράμματος Αυτοάμυνας του δήμου Νεάπολης-Συκεών για παιδιά και γυναίκες. 


«Είμαστε πολύ περήφανοι για την Αγγελική μας την οποία χειροκροτούμε και συγχαίρουμε θερμά ως εξαιρετική αθλήτρια αλλά και ως ενεργό πολίτη που προσφέρει εθελοντικά στο κοινωνικό σύνολο και έχουμε τη χαρά να ξεκινήσουμε μαζί της, με μία πρωταθλήτρια Ευρώπης, δωρεάν μαθήματα αυτοάμυνας σε παιδιά και γυναίκες του δήμου μας» σημειώνει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης.


Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Παιδείας Μιχάλης Βουλγαρίδης τονίζει πως «πρόκειται για ένα μεγάλο πρόγραμμα της αντιδημαρχίας Παιδείας και όχι για μία αποσπασματική κίνηση. Τις επόμενες, μάλιστα, ημέρες θα υπογράψουμε τη σχετική πενταετή σύμβαση, ευελπιστώντας να ακολουθήσουν το παράδειγμα της πρωταθλήτριάς μας Αγγελικής και άλλοι εθελοντές».