Καλό Ταξίδι πολυαγαπημένε μας Τάσο …

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Καλό Ταξίδι πολυαγαπημένε μας Τάσο …

18 Φεβρουαρίου 2022

Καλό Ταξίδι πολυαγαπημένε μας Τάσο …

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών για την απώλεια του Τάσου Σπανίδη

Αποχαιρετούμε σήμερα τον πολυαγαπημένο μας φίλο και πολύτιμο συνεργάτη

Με βαθιά οδύνη, ανείπωτη θλίψη, ειλικρινή και έντονα αισθήματα συγκίνησης, η ‘οικογένεια’ του δήμου Νεάπολης-Συκεών αποχαιρετούμε σήμερα τον πολυαγαπημένο μας φίλο και πολύτιμο συνεργάτη Τάσο Σπανίδη, τον δικό μας πάντα χαμογελαστό ‘Τασούλη’.


Έναν πραγματικό μαχητή της ζωής που όλοι εμείς που ζούσαμε δίπλα του και από κοντά του όλο τον τελευταίο καιρό, θαυμάζαμε την περισσή αξιοπρέπεια και αισιοδοξία με την οποία αντιμετώπιζε την μάχη που έδινε με τον καρκίνο για τη ζωή του.


Μόνο θετικές οι μνήμες και βαθιά η εκτίμηση και ο σεβασμός από όλους μας, φίλους και συναδέλφους, όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του.


Πάντα χαμογελαστός, ο Τάσος μας ήταν ένας άνθρωπος με σπάνια ευγένεια ψυχής, βαθιά αξιοπρεπής, έντιμος, σεμνός και διακριτικός που ξεχώριζε για το ήθος, την συνέπεια, την εργατικότητα, τη συναδελφικότητα και τον ακέραιο χαρακτήρα του. Που ακόμα και τις τελευταίες μέρες της ζωής του ήταν δοτικός και πρόθυμος να βοηθήσει τον δήμο, τους συναδέλφους του, τους συμπολίτες του.


Αγαπημένε μου Τάσο, πολυαγαπημένε μου Τασούλη σε ευχαριστώ για την αγάπη, την φιλία και όλα τα γνήσια αισθήματα με τα οποία με τίμησες.


Με καμάρι παρακολουθώ από κοντά όλα αυτά τα χρόνια που σε γνωρίζω, από μικρό παιδί μέχρι σήμερα που έφυγες μακριά, την πορεία σου, την καλλιέργεια της ψυχής σου, την παιδεία και τον πολιτισμό, την ευγένεια και την καρτερικότητα που διαφαίνονταν σε κάθε έκφανση της ζωής σου.


Εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην μητέρα του Μαρία, την αδερφή του Χριστίνα, τον ανιψιό του Χρήστο, σε όλη την οικογένεια και τους οικείους του.


Ο πόνος τους αυτές τις ώρες είναι και δικός μας.


Καλό ταξίδι πολυαγαπημένε μας Τάσο.


Το φωτεινό χαμόγελό σου και η ευγένεια του χαρακτήρα σου θα είναι πάντα χαραγμένα στις καρδιές μας.


Καλό παράδεισο. Καλή αντάμωση.


Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, στις 4.30 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Συκεών και θα ακολουθήσει η κηδεία στα Κοιμητήρια των Πεύκων.