Σε λειτουργία και πάλι από σήμερα το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Σε λειτουργία και πάλι από σήμερα το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών

17 Αυγούστου 2023

Σε λειτουργία και πάλι από σήμερα  το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασής του μετά την αναγκαστική διακοπή εξαιτίας βλάβης σε υποσταθμό μέσης τάσης του ΔΕΔΔΗΕ

Επαναλειτουργεί από σήμερα το πρωί το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών αφού αποκαταστάθηκε η βλάβη που προκλήθηκε στον υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ που το ηλεκτροδοτεί.


Μετά τις απαραίτητες εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ για την αντικατάσταση των μηχανημάτων που υπέστησαν ζημιά, εξειδικευμένα συνεργεία του δήμου Νεάπολης-Συκεών εργάστηκαν εντατικά για να επαναφέρουν τις εγκαταστάσεις σε λειτουργική κατάσταση, να καθαρίσουν την πισίνα και να διασφαλίσουν την απαραίτητη χλωρίωση του νερού ώστε να επιτευχθούν εκ νέου οι υψηλές προδιαγραφές καταλληλόλητας και ασφάλειας του χώρου.
Έτσι, το Δημοτικό Κολυμβητήριο για σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή θα είναι ανοιχτό από τις 8 π.μ. έως τις 7.30 μμ. αποκλειστικά και μόνο για χρήση από το κοινό.


Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου (19, 20 Αυγούστου) το κολυμβητήριο θα λειτουργήσει από τις 9.00 π.μ. έως τις 2 μ.μ. ενώ από τη Δευτέρα 21 Αυγούστου θα ισχύει κανονικά το θερινό πρόγραμμα του Αυγούστου. Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να καλούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών κατά τις ώρες λειτουργίας του στο 2310 200327.