Όλα έτοιμα για την 26η Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Όλα έτοιμα για την 26η Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών

9 Μαΐου 2023

Όλα έτοιμα για την 26η Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών

Ένα μοναδικό μελωδικό ταξίδι 12 με 14 Μαΐου στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών

Δριμύτερη επανέρχεται, μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω των αναγκαστικών περιορισμών της πανδημίας, η Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών που διοργανώνει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών του και το Δημοτικό του Ωδείο.


Στο πλαίσιο της φετινής 26ης διοργάνωσης, από την Παρασκευή 12 έως και την Κυριακή 14 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, το Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών θα πλημμυρίζει από εκατοντάδες ‘μαγικές’ φωνές παιδιών, εφήβων και ενηλίκων.


Ταλαντούχοι και δημιουργικοί άνθρωποι από όλες τις ηλιακές ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν σε μία μουσική εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών, χαρίζοντας στο κοινό μία μοναδική αισθητική εμπειρία.


Πρόκειται για έναν θεσμό-σταθμό για το δήμο Νεάπολης-Συκεών, που αγαπήθηκε από ολόκληρη την Θεσσαλονίκη αναδεικνύοντας την ‘μαγεία’, την μοναδική δυναμική και την ξεχωριστή φιλοσοφία της χορωδιακής μουσικής.


Η 26η Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών είναι αφιερωμένη στη μνήμη του εκλιπόντα δημοτικού συμβούλου Γιάννη Δαλάτση, χάρη στις προσπάθειες του οποίου ο θεσμός αναβαθμίστηκε, εμπλουτίστηκε και πήρε νέα πνοή.


«Ο πολιτισμός στον δήμο μας κατέχει κυρίαρχη θέση γι’ αυτό και είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς που υποδεχόμαστε ξανά δεκάδες μουσικά σύνολα σε μία διοργάνωση που συμπληρώνει και εμπλουτίζει τη διαρκή προσπάθειά μας να κάνουμε προσιτές τις πολιτισμικές εκδηλώσεις για τους δημότες κάθε ηλικίας», σημειώνει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και κάνει ιδιαίτερη μνεία στη μνήμη του Γιάννη Δαλάτση στον οποίο είναι αφιερωμένη η συνάντηση.


Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Δημήτρης Απατσίδης, προσκαλεί όλες και όλους στη συνάντηση ώστε «να ταξιδέψουμε μελωδικά, να χειροκροτήσουμε το ταλέντο των συμμετεχόντων και να απολαύσουμε μουσική υψηλών προδιαγραφών».
info


Πληροφορίες: 2313329540 & 2313313125


Παρασκευή 12, Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Μαΐου 2023


Ώρα: 7 μ.μ.


Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών (Ρήγα Φεραίου και Μεγάρων)


Είσοδος Ελεύθερη