Δωρεάν κύκλος μαθημάτων για την προετοιμασία της μητρότητας

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Δωρεάν κύκλος μαθημάτων για την προετοιμασία της μητρότητας

17 Ιανουαρίου 2023

Δωρεάν κύκλος μαθημάτων για την προετοιμασία της μητρότητας

Από σήμερα Τρίτη 17/1 οι δηλώσεις συμμετοχής

Πως μπορούν οι έγκυες να προετοιμαστούν καλύτερα για τον ερχομό του μωρού τους; Δωρεάν κύκλο μαθημάτων για εγκύους με θέμα «Προετοιμασία της Μητρότητας» με στόχο τη βοήθεια των μελλοντικών μαμάδων, θα πραγματοποιήσει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ) και το Κέντρο Πρόληψης “Πυξίδα”, στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Συκεών.


Τα μαθήματα θα καλύψουν όλες τις φάσεις μέχρι τον ερχομό της νέας ζωής, την περίοδο της εγκυμοσύνης, την προετοιμασία και τη διαδικασία του τοκετού, την ενστικτώδη και φυσική διαδικασία τροφής του νεογέννητου μέσω του θηλασμού, καθώς επίσης τρόπους με τους οποίους οι μητέρες μπορούν να αντιμετωπίσουν προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν: σε θέματα διατροφής, κατά την περίοδο της λοχείας και θέματα που θα τις βοηθήσουν να χειριστούν το πρώτο διάστημα της ζωής του μωρού τους.


Ο κύκλος θα πραγματοποιηθεί από την Αναστασία Σταμκοπούλου, μαία, διεθνώς πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια βρεφικού μασάζ ΙΑΙΜ. Συνολικά θα γίνουν έξι συναντήσεις διάρκειας 1,5 ώρας με ημερομηνία έναρξης την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 στις 6 το απόγευμα και διάρκεια έως την 1 Μαρτίου.


Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή με σχετικό αίτημα που θα υποβάλλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση librsykies@gmail.com από σήμερα Τετάρτη 17 Ιανουαρίου έως και την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Πληροφορίες:

Βιβλιοθήκη Συκεών (Οδυσσέως και Αποστόλου Φωκά 46)| 2310.217376

Δευτέρα, Τετάρτη 2.00μμ - 8μμ και

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 9πμ - 3μμ