Ειδική εκδήλωση βράβευσης των εισαχθέντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Ειδική εκδήλωση βράβευσης των εισαχθέντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

15 Δεκεμβρίου 2022

Ειδική εκδήλωση βράβευσης των εισαχθέντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

550 μαθητές και μαθήτριες του δήμου Νεάπολης-Συκεών τιμώνται για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας

Σίμος Δανιηλίδης: «Είμαστε περήφανοι για τα επιτεύγματα των παιδιών μας και ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία»

Τις νέες φοιτήτριες και τους νέους φοιτητές, μαθητές και μαθήτριες της σχολικής χρονιάς 2021-2022, που για πρώτη φορά πέρασαν φέτος το κατώφλι των Σχολών της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τιμά σε ειδική εκδήλωση ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, επιβραβεύοντας τον μόχθο και την προσπάθεια τους.


Φέτος, θα βραβευθούν συνολικά 550 επιτυχόντες και επιτυχούσες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην προσεχή Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 στις 6 μ.μ.


«Προτρέπουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες του δήμου μας να στηρίζονται στις δυνάμεις τους, να πατούν στα πόδια τους και να μην εγκαταλείπουν την προσπάθεια, ο καθένας και η καθεμία να προσπαθεί μέχρι εκεί που μπορεί. Το αποτέλεσμα που έρχεται μετά από μεγάλο μόχθο, με ίδιες δυνάμεις, προσφέρει σε κάθε άνθρωπο πληρότητα και ενδυναμώνει την αυτοπεποίθησή του. Οι επιτυχίες των παιδιών μας αποτελούν επίσης, ελπίδα, έναυσμα και παράδειγμα προς μίμηση για τους υπόλοιπους μαθητές και μαθήτριες, που ακολουθούν και θα αποφοιτήσουν από τα σχολεία του δήμου μας τις επόμενες χρονιές. Στηρίζουμε όλα τα παιδιά μας, είτε αυτά πέτυχαν να ακολουθήσουν τον δρόμο της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, είτε επέλεξαν άλλους δρόμους επαγγελματικής σταδιοδρομίας, γιατί η μη εισαγωγή δεν είναι αποτυχία, αλλά αποτελεί ευκαιρία για κάθε μαθητή και μαθήτρια να αναστοχαστεί και να επικεντρωθεί σε αυτό που πραγματικά είναι καλός να κάνει, ώστε να είναι ευτυχισμένος στη ζωή του», τονίζει στο μήνυμά του με αφορμή την επικείμενη εκδήλωση, ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης. Άλλωστε, όπως υπογραμμίζει απέτυχαν μόνο σε κάποιες εξετάσεις στη ζωή τους και όχι στη ζωή.