Αναβάλλεται λόγω καιρού για αύριο το άναμμα του δέντρου στα Πεύκα

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Αναβάλλεται λόγω καιρού για αύριο το άναμμα του δέντρου στα Πεύκα

14 Δεκεμβρίου 2022

Αναβάλλεται λόγω καιρού για αύριο το άναμμα του δέντρου στα Πεύκα

Άναψε χθες το δέντρο στο Ρολόι στη Νεάπολη

Εξαιτίας της πρόβλεψης της ΕΜΥ για έκτακτα καιρικά φαινόμενα το απόγευμα, αναβάλλεται για αύριο στις 5.30 το απόγευμα η εκδήλωση για το άναμμα του δέντρου στα Πεύκα (Σιντριβάνι, Παπανικολάου με Ειρήνης).

Το σύνολο του προγράμματος όπως έχει ανακοινωθεί θα τηρηθεί αύριο κανονικά.


Στο μεταξύ χθες άναψε με κάθε λαμπρότητα, αν και με ολιγόλεπτη καθυστέρηση λόγω μικρού τεχνικού προβλήματος που ξεπεράστηκε άμεσα, το δέντρο στο Ρολόι στη Νεάπολη.


Πάντως το απρόοπτο συμβάν έδωσε αφορμή για χιουμοριστικά σχόλια μεταξύ του δημάρχου και των παρευρισκομένων δημοτικών συμβούλων συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης με τους περισσότερους να αναζητούν τον… δάκτυλο που σαμποτάρισε το άναμμα στη Νεάπολη!


Εκατοντάδες δημότες με τα παιδιά και τα εγγόνια τους έδωσαν το παρών σε μία εκδήλωση γιορτινή, με χορούς, τραγούδια, Χριστουγεννιάτικα δρώμενα, ζεστό κρασί, τραχανά, μελομακάρονα και κουραμπιέδες.


Τα παιδιά πήραν τα δώρα τους, συνομίλησαν με τον Άγιο Βασίλη, χάρηκαν τη γιορτή και κάποια από αυτά ανέβηκαν στη σκηνή για την αντίστροφη μέτρηση ως το άναμμα του δέντρου.


Από την πλευρά του ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης ευχήθηκε Χρόνια πολλά και να έρθει μια καλύτερη χρονιά για όλους ενώ θύμισε πως η πλατεία στο Ρολόι ονομάζεται επισήμως πλατεία Ειρήνης και καλό είναι να το θυμόμαστε αυτό και να παλεύουμε για το πολύτιμο αγαθό της ειρήνης στους δύσκολους καιρούς που ζούμε δίπλα στον κακό μας γείτονα, εννοώντας το καθεστώς Ερντογάν.


Τέλος για άλλη μια φορά εξαιτίας και της καταγωγής του o δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης υπενθύμισε ότι ο δικός μας Άγιος Βασίλης ο Καππαδόκης είχε εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή του κοκκινοντυμένου Αγίου που ξέρουν τα παιδιά. Ήταν ψηλός, αδύνατος και με πλούσιο κοινωνικό έργο.

Φωτογραφίες