Διανομή τροφίμων σε άνεργους και άπορους

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Διανομή τροφίμων σε άνεργους και άπορους

28 Ιουνίου 2022

Διανομή τροφίμων σε άνεργους και άπορους

Ο δήμος Νεάπολης-Συκεών υλοποιεί και στηρίζει την προσπάθεια ενίσχυσης των πολιτών

♦ Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους ΚΕΑ και ΤΕΒΑ ♦ Από σήμερα, Τρίτη 28, έως την Πέμπτη 30 Ιουνίου στα Πεύκα

Μια ακόμη ενέργεια στήριξης των αδύναμων πολιτών πραγματοποιεί ο δήμος Νεάπολης-Συκεών. Από σήμερα, Τρίτη 28 Ιουνίου, έως την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 θα δοθούν στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ τρόφιμα και η διανομή θα γίνει στην περιοχή των Πεύκων του δήμου Νεάπολης-Συκεών, Ελλησπόντου 15 και Δαρδανελίων 2, από τις 9.00 πμ ως τις 13.30 μμ.


Τα προϊόντα δίνονται σε δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους άπορους). Οι δικαιούχοι θα παραλάβουν συσκευασμένες τις ποσότητες τροφίμων που τους αναλογούν. Μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνονται δημητριακά, όσπρια, γαλακτοκομικά προϊόντα και κονσερβοποιημένα τρόφιμα. Επίσης, νωπά προϊόντα αλλά και αντικείμενα ατομικής προστασίας κατά του covid-19, απολυμαντικό gel χεριών και μάσκες.


Η διανομή των τροφίμων πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ, μέσω του Υπουργείου Εργασίας και έχει ως συντονιστή και εταίρο την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.


Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το ΑΜΚΑ τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθουν οι δικαιούχοι, ο εκπρόσωπός τους θα πρέπει να διαθέτει σχετική εξουσιοδότηση.


Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα πρέπει να διαθέτουν μεταφορικό μέσο λόγω του μεγάλου όγκου των προϊόντων.

Φωτογραφίες